cerita saya

My photo
sg. lalang, Bedong., kedah darul aman, Malaysia
Nama dlm i/c aku Nordiyana Bt Abdullah... Aku adalah anak ke-2 dr 4 adik-bradik... Status aku skrg: Berkahwin... Aku ni Giler2 skt... Hobi aku Suka m'lancong .. Slmt Dtg ke blog aku yg x sbrapa nie.... layarilah syurga duniaku nie utk knal siapa dri aku yg sbenarnya.... Harap korg akan t'hibur...

Followers

Thursday, 27 October 2011

BirthDay Yg x Mcm BirthDay

Selamat Ari Jadi.....ha...ha...ha... kesian kat aku.... punyala byk ucapan yg aku trima dr smua org.... tp x ada 1 pun ucapan dr org yg aku syg utk ucapkan HAPPY BIRTHDAY.....!! KNAPE ERK..??? Diorg dah lupakan aku ke..??? sdih giler hati ni bla d'kenangkan....Bkn aku nak mtak hadiah pun... just ucapan je... ssah sgt ke utk lafazkan ucapan 2..... klu nak d'ikutkan... aku x pnah lupa hari2 penting mcm ni dlm hidup aku.... blh d'katakan smua birthday ahli kuarga aku, aku ingat... siap bt ucapan & blikan kek lg... tp bla tiba hari aku... jgn kata sedara... suami s'diri pun lupa.... sayu je ati aku bla kenangkan smua ni... klu blh x payah nak ingat birthday2 nie... bt sakit ati je....

bkn byk yg aku mintak.... x mintak pun utk adakan itu ini..... just ucapan k.... UCAPAN....!!!!!!!
Sdih la bila d'kenang kan..... rsa mcm nak nangis ja.....