cerita saya

My photo
sg. lalang, Bedong., kedah darul aman, Malaysia
Nama dlm i/c aku Nordiyana Bt Abdullah... Aku adalah anak ke-2 dr 4 adik-bradik... Status aku skrg: Berkahwin... Aku ni Giler2 skt... Hobi aku Suka m'lancong .. Slmt Dtg ke blog aku yg x sbrapa nie.... layarilah syurga duniaku nie utk knal siapa dri aku yg sbenarnya.... Harap korg akan t'hibur...

Followers

Tuesday, 13 December 2011

Rasa Rindu D'hati.....

dah lama rsanya x dgr khabar berita dr org t'syg....
apa khabarnya anak2 aku kat sna pun aku x tau la..... rindu sggh dgn diorang.. ari2 aku on9 facebook & blog aku nie utk nak dgr cite diorg... tp xde pun.... rasa risau jgak aku... Ibu ade masalah ke aku pun x tau... sbb ibu lgsg xde post apa2 pun kat blog dy utk aku baca.... fb pun aku tgk x penah on9 la sjak akhir2 nie... apa yg dah jadi pun aku x tau.... klu ibu ade masalah bgtau la mama.... klu mama blh tlg mama akan cuba utk tlg ibu..... mama jd risau la sbb dah lama sgt ibu x on9.... nak tau jgak apa cite skrg ni.....