cerita saya

My photo
sg. lalang, Bedong., kedah darul aman, Malaysia
Nama dlm i/c aku Nordiyana Bt Abdullah... Aku adalah anak ke-2 dr 4 adik-bradik... Status aku skrg: Berkahwin... Aku ni Giler2 skt... Hobi aku Suka m'lancong .. Slmt Dtg ke blog aku yg x sbrapa nie.... layarilah syurga duniaku nie utk knal siapa dri aku yg sbenarnya.... Harap korg akan t'hibur...

Followers

Tuesday, 31 January 2012

M'hitung Hari.... Bestnya....

ari ni dah 31 Jan 2012... tggai lg 26 ari ja utk aku n fmily b'angkat ke SARAWAK..... x sabaq plak rsa ati ni.... tkut pun ada jgak sbb aku ni kan x penah naik kapal t'bang.... mcm2 aku pikir pasai nak naik kapal t'bang nie....
planning schedule aku mgkin akn jd mcm ni nnt :-

Hari : Ahad
Tarikh : 26/02/2012
Jaudal : B'tolak dr umah di Sungai Petani ke Melaka    

Hari : Isnin
Tarikh : 27/02/2012
Jaudal : B'ada d Melaka n b'tolak ke Johor Bharu 

Hari : Selasa
Tarikh : 28/02/2012
Jaudal : Menaiki p'nerbangan ke Sarawak.. 
            (Airport Senai, Johor Bharu)

Hari : Rabu
Tarikh : 29/02/2012
Jaudal : B'lgsgnya majlis p'tunangan antara cousin aku n psgannya...
            majlis hnya akan b'lgsg dlm suasana yg sederhana sja....

Hari : Khamis - Jumaat
Tarikh : 01 - 02/03/2012
Jaudal : Jalan2 n Shopping time....

Hari : Sabtu - Ahad
Tarikh : 03 - 04/03/2012
Jaudal : B'lgsgnya majlis p'kahwinan n p'sandingan..

Hari : Isnin
Tarikh : 05/03/2012
Jaudal : Jalan2 n Shopping time.... ( for last moment.... Bli skit oleh2 bt kwan2)

Hari : Selasa
Tarikh : 06/03/2012
Jaudal : B'tolak blik dr Sarawak
            (Airport Kuching, Sarawak)
            B'tolak blik dr Airport Senai, Johor Bharu ke KL....
            Sggah kat umah NAD.....
  
Hari : Rabu - Khamis
Tarikh : 07 - 08/03/2012
Jaudal : Jalan2 n Shopping time d KL dgn NAD.... Planning nak p ZOO NEGARA
ICT Shah Alam

Hari : Jumaat
Tarikh :09/03/2012
Jaudal : B'tolak blik dr KL....

Hari : Sabtu - Ahad
Tarikh :10 - 11/03/2010
Jaudal : Berehat sblm mula b'kerja blik pd 12/03/2012... mesti rsa mlas gila time ni...

Hrap2 planning nie akan b'jln mcm yg d'rancang.... Amin.....