cerita saya

My photo
sg. lalang, Bedong., kedah darul aman, Malaysia
Nama dlm i/c aku Nordiyana Bt Abdullah... Aku adalah anak ke-2 dr 4 adik-bradik... Status aku skrg: Berkahwin... Aku ni Giler2 skt... Hobi aku Suka m'lancong .. Slmt Dtg ke blog aku yg x sbrapa nie.... layarilah syurga duniaku nie utk knal siapa dri aku yg sbenarnya.... Harap korg akan t'hibur...

Followers

Sunday, 27 October 2013

Happy Birthday to me

Happy birthday to my self.... tua dah aku skrg.... thn ni dah masuk 31 thn.... huhuhu... rasa tuanya.... apa2 pun aku bahagia skrg... tima kasih abah utk hadiah n surprise yg abah bt utk mama... x sangka plak dah tua2 ni ada lg surprise birthday.... menitis air mata n rasa bahagia sgt saat tu..... tima kasih utk segala-galanya.... mama mintak ampun n maaf klu mama ada bt salah dan silap.... halalkan segala makan n minum mama ye... mama sayang abah n eisya....